Om Ferdighus


Gjennom vår dyktighet skal vi skape rom for gode opplevelser og varige verdier.
Dette er visjonen vår og noe vi strekker oss etter hver dag slik at du som kunde skal få mer enn bare et tak over hodet. Et Ferdighus er ei ramme rundt livet som kommer.

Ferdighus er en komplett leverandør som bygger hus, leiligheter, hytter, fritidsboliger, næringsbygg og offentlige bygg.
Vi ble etablert i 1965, og er Nord-Norges eldste og ledende produsent av trehus basert på store, lukkede element. Vår byggemåte gir kort byggetid og lave byggelånsrenter.
Ferdighus var også først i Norge med ISO-godkjenning innen husproduksjon

Ferdighus dekker hele spekteret av oppgaver innen boligbygging - fra regulering og arkitekturprosjektering til søknadshåndtering og ferdigstillelse.

I over 45 år har vi bygd boliger i hele Nord-Norge nord for Tysfjord. Vi har vært opptatt av kvalitet ut til våre kunder hele veien. Alle våre ansatte innehar en solid faglig kompetanse, og de ivaretar kvaliteten på byggingen av ditt hus. God service er en selvfølge, for vår jobb er ikke ferdig før kunden er fornøyd.

Når du skal gjøre en av de største investeringer i livet, synes vi det er en selvfølge at du som kunde får være med å bestemme hvordan huset ditt skal være. Ta deg derfor god tid i planleggingsfasen, og la vår arkitekt hjelpe deg med å tilpasse løsningen slik at de passer deg og din familie. Ditt eget hus skal være den beste ramme rundt de gode opplevelser.

 

Ansatte kontor


Kontoret til Ferdighus er lokalisert på i Sørreisa.
Her har vi administrativ ledelse, teknisk avdeling, salgsavdeling, IKT-avdeling og fabrikk.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Rohny Indal Larssen 
Salgleder
90050088
rohny@ferdighus.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hanne Jørgensen
Prosjektleder
905 45454
hannej@ferdighus.no

 

 

 


Roald Johansen
Arkitekt
99288522
roald@ferdighus.no

 
Eirik Sørensen
Daglig leder
99288518
eirik@ferdighus.no