Vårt samfunnsansvar


 

Vi i Ferdighus AS mener at enhver som er i stand til å bidra til fellesskapet, også forpliktes å gjøre dette. I den sammenheng er Ferdighus AS stolt over å kunne si at vi tar denne forpliktelsen på alvor. Dette gjør vi blant annet gjennom et sterkt samfunnsengasjement, hvor vi er spesielt opptatt av å støtte lokalt kulturliv. Ferdighus AS har blant annet sponset Sørreisa IL fotball, Sørreisa IL håndball, Sørreisa O-lag, og Sørreisa Svømmeklubb. I tillegg sponser vi det lokale skitalentet Ingrid Andrea Gulbrandsen.
 
 
Ferdighus AS er også svært opptatt av å rekruttere lokal, ung, arbeidskraft. Vi er en godkjent lærebedrift, og tar inn nye lærlinger hvert eneste år. Ferdighus AS anser det som svært viktig å rekruttere lokal arbeidskraft, for på den måten å fremme vekst i lokalmiljøet. I den sammenhengen oppfordrer vi alle kommende tømrere til å ta kontakt.

 

Ferdighus AS ønsker å støtte lokalt næringsliv, og benytter oss i størst mulig grad av lokale leverandører og samarbeidspartnere der det lar seg gjøre. Dette, og det faktum at vår fabrikk ligger sentralt plassert i Sørreisa, gjør at vi unngår lange transportveier på våre leveranser. På den måten sørger vi for at vårt klimafotavtrykk blir så lavt som mulig. 

 

Vi bruker informasjonskapsler/cookies for å gi deg en tilpasset brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.