ARKITEKT

LA OSS REALISERE DIN BOLIGDRØM

Alle våre kataloger er laget for at du skal finne inspirasjonen du trenger til ditt neste byggeprosjekt. Finner du likevel ikke drømmeboligen i våre kataloger? Frykt ikke. Gjennom Ferdighus AS sitt eget arkitektkontor tilbyr vi alt fra skreddersydde løsninger og arkitektur, til byggesøknad og prosjektering.
 
Vi vet at ingen husdrømmer er like.  Derfor får du selv friheten til å velge akkurat de løsningene du måtte ønske, i samspill med våre dyktige medarbeidere. Med en optimal kombinasjon av dine ønsker og Ferdighus AS sin kompetanse sikres du et best mulig resultat, slik at nettopp ditt drømmehus blir akkurat som du vil ha det.
 
Under ser du et lite utdrag av referanser fra våre tidligere prosjekter, som forhåpentligvis vil gi deg inspirasjon til ditt eget byggeprosjekt. Ettersom Ferdighus AS har bygget hus siden 1965 har vi en stor database med inspirasjon som kan komme til hjelp. Send oss en forespørsel i dag, og ta det første steget på veien mot din helt egne drømmebolig. 

 

 

 

Vi bruker informasjonskapsler/cookies for å gi deg en tilpasset brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.