Våre Ferdighus

Se våre Ferdighus- kolleksjoner
Ferdighus kolleksjon
Ferdighus kolleksjon
Vår egen Ferdighus kolleksjon har noe for enhver smak, og egner seg godt til inspirasjon for alle som vurderer å bygge. Det å bygge ferdighus betyr at du får huset ditt raskere levert, i en bedre kvalitet, samt at huset er mindre utsatt for vær og vind under byggetiden. Denne byggemetoden sikrer deg et hus i best tenkelig kvalitet, spesiallaget for Nord-Norske forhold.
Les mer
Byggeklar kolleksjon
Byggeklar kolleksjon
Å bygge hus er en av de største investeringene i livet. Her har vi laget en byggeklar huskolleksjon der alle boligene er ferdig prosjekterte med forhåndsbestemte materialvalg. Vi vet at det å bygge hus kan være utfordrende, derfor ønsker vi å gjøre prosessen enklere for deg. I vår byggeklare huskolleksjon har vi kun valgt kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Vår visjon for denne kolleksjonen har vært å skape "prisgunstige boliger, mest hus for pengene". Her finner du fire husmodeller i ulike størrelser, basert på populære boliger vi har lang erfaring med å bygge. I denne kolleksjonen åpnes det ikke for material- og tegingsendringer. Det for at vi skal kunne tilby deg kvalitetsboliger til kanskje markedets beste pris. Ønsker du å tilpasse ditt helt egne ferdighus? Ta kontakt med vår salgsavdeling eller se våre andre huskolleksjoner.
Les mer
Vi bruker informasjonskapsler/cookies for å gi deg en tilpasset brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.